Welkom V-Bird VA Group's Nieuwste Piloot: Tony van Gerwen (VBV501)

Flight Departures Board

The actual, flights and flights completed in the last 10 minutes.


Welkom bij V-Bird Virtual Airline

We zijn blij dat je even komt kijken op de site van V-Bird Virtual Airline.

V-Bird Virtual Airline is opgericht om een extra dimensie toe te voegen aan Flight Simulator. Inmiddels is het uitgegroeid tot een passie. V-Bird Virtual airline wordt gerund door een team enthousiaste mensen die allemaal een passie delen voor het simulator vliegen.

Wij voegen niet alleen een extra dimensie toe aan Flight Simulator, maar doen ook ons best om een stuk realisme en proffesionaliteit te biede. Ook bieden wij ook  stukje gezelligheid en brengen mensen samen om een groep te vormen van Flight Simulator enthousiastelingen.

Of je nu geïnterreseerd bent in het vervoeren van personen of vracht, vliegen in moderne of ouderwetse vliegtuigen, bij V-Bird Virtual Airline kan het allemaal. Met hubs in diverse landen en een uitgebreid routenetwerk kan je met V-Bird Virtual Airline de hele wereld over. Naast ons routenetwerk brengen we ook regelmatig nieuwe tours uit die je meenemen over de hele wereld. We hebben een ruime keuze,  maar volg je liever je eigen routes? Ook dan ben je van harte welkom bij V-Bird Virtual Airlines.

Bij V-Bird Virtual Airlines hebben we ook een uitgebreid trainings en opleidings centrum. Ons Pilot Education Centre bevat een schat aan informatie voor zowel de nieuwe als de meer ervaren piloten. Daarnaast geven we ook trainingen aan onze piloten zodat ze hun kennis steeds kunnen uitbreiden.

Bij V-Bird Virtual Airline organiseren we ook regelmatig real-life events en hebben we twee wekelijks een online event op IVAO en op onze eigen V-Bird vliegserver. Deze events worden over het algemeen goed bezocht en hebben bewezen erg gezellig te zijn.

Hoewel we niet veel vragen van onze leden, verwachten we wel een stukje betrokkenheid. Dit houdt in dat we verwachten dat je minimaal 1 vlucht per maand maakt en logt. Je kunt bij ons gebruik maken van V-Bird VA Acars of van het Intergraded Pirep System (IPS) om je vluchten te loggen.

Geïnterreseerd??  Waar wacht je nog op, meld je aan en kom vliegen bij V-Bird Virtual Airline.

We dare you to be Different!!

Cor de Bruin
CEO V-Bird Virtual Airline

Partners