Anthony L. Holden (VBV008)
1933-2017
 
Op 29 januari 2017 verloor de flightsim wereld en de V-Bird VA Group een member die vele jaren het virtuele luchtruim doorkruiste. In de begin jaren van de V-Bird VA  was Anthony kort lid van de staf en creëerde hij de Cargo Division. Op dat moment deed V-Bird zijn meeste online vluchten op GlobalSim waar Anthony de Director was van de Engelse Divisie.
 
Met een aantal brachten wij veel tijd online door met Anthony die ons het ATC gebeuren ging leren. Meestal via Skype of "Skippy" zoals Anthony het noemde, en wat een lol hebben we gehad. Anthony, met zijn typische Britse humor kon je zo hard laten lachten dat de tranen over je wang rolde. Ik hoor nog steeds zijn stem zeggen "You´re not cleared to land because there are sheep on the runway".
 
Nadat GlobalSim stopte verliet Anthony V-Bird en begon te controllen op IVAO in diverse divisie waar hij ook staf lid werd. Hij vloog voor andere virtuele airlines zoals voor Air Lingus Virtual.  In augustus 2013 keerde Anthony terug bij de V-Bird VA group onder zijn oude pilotennummer VBV008. Zijn laatste vlucht voor de V-Bird VA group was op 9 oktober 2016 waarna hij op On Leave ging vanwege zijn gezondheid.  
 
Op 29 januari 2017 vertrok Anthony voor zijn laatste reis.
 
Staf V-Bird VA Group
 
Anthony, mijn vriend, je gaat gemist worden en dank je wel voor alle leuke tijden die we hebben gehad. Ik zal ze voor altijd koesteren.
 
Cor de Bruin (VBV001)