Arnold Kempen (VBV004)
1943-2019
 
Zondag, 24 maart 2019 ontving de staf van V-Bird een E-mail van Rick Kempen, de zoon van Arnold Kempen, dat Arnold geen E-mails meer las en ook niet meer zijn Facebook checkte. De staf was al op de hoogte dat ondanks de positieve berichten van eind 2018 het toch niet goed ging met Arnold. De verslagenheid binnen de staf was groot. Arnold was al jaren een vaste waarde binnen de staf van V-Bird en organiseerde altijd de bijeenkomsten in Hilversum en het spotten op Schiphol. Ook zorgde hij altijd voor de vrolijke noot binnen de stafvergaderingen wanneer dit nodig was.
 
Arnold zal gemist worden als Staflid, member van V-Bird maar vooral als de mens die hij was. Recht doorzee en een enorm gevoel voor humor.
 
Op de FS-weekenden in november altijd binnenkomend met in de ene hand een koffie want anders wilde de interne motor niet starten en in de andere hand een zak met kruidnoten voor in de stand. Deze was voor de bezoekers van de stand maar ook de mensen van V-Bird zelf vonden deze erg lekker.
Op de zaterdagavond als traditie altijd wokken in Lelystad en terwijl mensen nog aan het inckecken waren in het hotel of op elkaar aan het wachten waren zat Arnold al rustig aan tafel met zijn armen over elkaar en een pilsje voor zich op de rest te wachten totdat er aangevallen kon worden.
 
In September 2010 was hij getuige van het ontstaan van de prille liefde tussen staflid Sander Parijs en de stiefdochter van CEO Cor de Bruin Anouck Malige. Hij heeft het nog vaak daarna over gehad dat hij de bliksemschichten in de auto van Sander zag. En altijd als hij dit vertelde was dit met de voor Arnold zo karakteristieke pretoogjes. Hij noemde Anouck altijd Bonbonneke, een koosnaampje die ze met liefde aanvaarde.
 
Jaren heeft Arnold de bijeenkomsten in Hilversum georganiseerd en ook eens een legendarische presentatatie gegeven want de mensen die met de grote jets bezig waren die hadden het makkelijk want die zaten met hun armen over elkaar. Hij zou laten zien dat het ook anders kon, echt bezig zijn met een kleiner toestel. Hij begon een hele mooie uitleg met de voorbereiding, bracht toen het toestel in de lucht en legde uit van welk punt hij vloog en naar welk punt toe en ging toen rustig naar zijn scherm kijken met zijn armen over elkaar en een grijns van oor tot oor.
 
Dit alles moeten we nu helaas gaan missen, maar in onze herinnering leeft Arnold voort want vergeten doen wij hem niet.
Makker goodbye and till we meet again. 
 
Op 31 maart 2019 vertrok Arnold voor zijn laatste reis.
 
Staf V-Bird VA Group
 
Arnold 

Als je mij, in de twee keer per jaar dat ik je zag, door je overlijden nu zo weet te raken
moet je een bijzonder mooi mens zijn geweest............. en dat was je.

R.I.P forever
 
Nico Biesheuvel VBV037