Rolf (Papasan) Spaan
(VBV297)
 
Dinsdag, 26 januari 2021 ontving de staf van V-Bird een E-mail van Kimberley Spaan, de dochter van Rolf Spaan, dat Rolf een aantal dagen ervoor onverwachts was overleden. Hoewel Rolf niet meer actief was als flightsimmer was hij nog altijd begaan met zijn "kindje" V-Bird waar hij mede verantwoordelijk is geweest tot wat de club nu is. Een plek waar mensen van hun hobby kunnen genieten op de manier zoals zij dat willen.
 
Rolf zal door velen gemist worden. Veel members die nu actief zijn binnen V-Bird zijn door Rolf bij de club gehaald. De gezelligste VA van Nederland noemde hij V-Bird steevast. Hij was er ook bij in de begintijd van het online vliegen door V-Bird en wat een hilariteit leverde dat altijd op. Het leek of Rolf altijd andere scenery in zijn simulator had zitten waardoor de andere Rolf zijn kist steevast in het gras zagen staan. Tijdens het FS-weekend van 2008 werd Rolf door een mede staflid daar op humoristische wijze aan herinnerd.


Vanaf nu wordt het weer wat stiller, geen "Hou op he" en "Lachen wel met ons" meer. We kunnen nu nog maar 1 ding zeggen.
Rolf, see you when I see you!!! 

Op 21 januari 2021 vertrok Rolf voor zijn laatste reis.

Staf V-Bird VA Group
 
Afgezien dat hij altijd voor iedereen klaarstond om te helpen met onze mooie hobby, was hij ook een zorgzame vader en een enorme dieren liefhebber.
 
Nico van Ostaden (VBV035)