Stef Meester (VBV016)
1954-2019
 
Op 11 november 2019 kregen wij via Nico van Ostaden het trieste bericht dat Stef Meester (VBV016) die ochtend vroeg om 03:15 uur op 65 jarige leeftijd was overleden.
 
Stef was heel lang al lid van V-Bird en koesterde de bijeenkomsten in Hilversum omdat hij het samen zijn met de andere leden altijd fijn vond. Hij vertelde mij dat hij soms de onderwerpen niet interessant vond, hij het altijd heel gezellig vond om zo een zaterdag door te brengen met de andere leden van de club. Ondanks we al heel lang wisten dat Stef erg ziek was deed hij mij een paar maanden geleden de belofte dat hij er bij het 15 jarige bestaan van V-Bird in oktober erbij zou zijn in Hilversum en hoewel hij zich niet goed voelde die dag was hij er inderdaad.
 
Ik heb die dag in alle rust met Stef gesproken over het naderende einde en hij wist ook al de bestemming voor zijn in Memoriam vlucht namelijk Geneve. Aan het einde van de dag hebben we afscheid van elkaar genomen. Zijn laatste woorden tegen mij zal ik niet vergeten "Cor, ik zal er niet meer bij zijn, maar ik hoop dat je over 5 jaar weer zo een speech kan geven. Het ga je goed."
 
Stef Meester (Stuffie), we zullen je missen man. Je had een apart gevoel voor humor en het hart op de juiste plek en altijd bereid om anderen te helpen.

 
Op 11 november 2019 vertrok Stef voor zijn laatste reis.
 
Staf V-Bird VA Group