Wim Velleman (VBV777)
1939-2017
 
Zaterdag, 5 augustus 2017 ontving de CEO van V-Bird VA het bericht dat Wim Velleman door een ernstigeziekte noodgedwongen zijn hobby Vliegsimulatie als lid van V-Bird VA niet langer kon volhouden. Direct werden alle stafleden van V-Bird VA in kennis gesteld van de situatie. De reacties van de stafleden op het ingrijpende bericht waren een blijk van verslagenheid dat Wim als lid van V-Bird VA een fijne hobby als vliegsimulatie noodgedwongen het vliegen door ziekte moest beëindigen.
 
Op maandag, 28 augustus 2017 ontvingen de stafleden van V-Bird VA het onderstaande bericht. 
Even een laatste bericht voordat ik een Silent Pilot ben. Je weet dat ik longkanker heb met uitzaaingen naar de lever en dat daar op geen enkele manier iets aan te doen is. Ik heb uiteindelijk bewust gekozen voor levensbeëindiging d.m.v. Euthanasie. Dat zal volgende week in gang worden gezet. Graag breng ik hierbij een laatste groet aan alle medepiloten en bekenden van VBird. Het ga jullie goed en bij deze beëindig ik mijn lidmaatschap van VBird. 
VBV777 – Wim Velleman
 
De staf en alle piloten van V-Bird VA hopen dat Wim een goede laatste vlucht in alle rust heeft mogen maken en wensen alle familieleden veel sterkte om het gemis te kunnen dragen.
Op 4 september 2017 vertrok Wim voor zijn laatste reis.
 
Staf V-Bird VA Group