Ere oud Staf leden van de V-Bird VA Group

Naam en Functie   Periode  
         
Onze oud PR Manager Public Relations Manager
Rolf Spaan
  Rolf is in 2004 begonnen als staflid van V-Bird Virtual Airline als Public Relations Manager en heeft er in de beginjaren mede voor gezorgd dat de VA naamsbekendheid kreeg binnen de flightsim wereld. De slogans V Bird VA - Very much alive en Dare to be different werden door Rolf gelanceerd. op 1 januari 2017 trad Rolf om persoonlijke redenen terug uit de staf van de V-Bird VA Group. Op 15 februari 2019 maakte Rolf zijn laatste vlucht voor V-Bird omdat zijn gezichtsvermogen hem in de steek liet. Rolf(Papasan) overleed onverwachts op 21 januari 2021.
 
Onze oud Documentalist Documentalist
Ton van Hamersveld
  Ton heeft een hoop manuals gemaakt voor de VA van een groot aantal programma's. Op 14 maart 2018 heeft Ton de staf verlaten om voor hem moverende redenen.  
 
oLD FOC Manager FOC Manager
Bert van Beek
  Bert was een staflid voor vele jaren en is verantwoordelijk voor de schema┬┤s van de V-Bird VA en de Airliner binnen de VCA. In de zomer van 2018 verliet Bert de staf van de V-Bird VA Group om al zijn vrije tijd te wijden aan zijn grootste passie Fotofrafie.  
 
oLD RLEC Real-Life Events Coördinator
Arnold Kempen
  Arnold was staflid voor meer dan een decenium totdat hij overleed op 31 maart 2019 en was verantwoordelijk voor de Real-life Events in Nederland. Arnold zorgde altijd voor de vrolijke noot tijdens vergaderingen met zijn typische Amsterdamse humor.  
 
oLD RLEC ACEO
Wim Hoogstraaten
  Wim was staflid sinds het begin van V-Bird in 2004 Eerst was Wim verantwoordelijk voor alles wat met online vliegen te maken had. Later werd hij Assistant CEO en hielp hij mensen met hard- en software problemen en zoals Arnold zorgde Wim ook voor de vrolijke noot tijdens vergaderingen. Wim verliet op 1 september 2021 de staf om voor hem moverende redenen